Azrul Azman atau nama komersialnya Aaron, kini mendapati hasil lumayan dari penjualan Nanostix melalui social media. Bekerja sebagai seorang eksekutif produk dan perkhidmatan IT di KL, beliau menceritakan bagaimana dia terjebak ke dalam industri rokok elektrik ini.

“Saya dulu nak berhenti merokok je sebab saya tengok ramai yang gunakan Nanostix ni dapat berhenti merokok. Bukan sekadar berhenti beli je, memang terus berhenti merokok. Lepas saya beli, kawan-kawan ramai tengok saya dah boleh berhenti rokok, ramai yang tanya mana nak beli Nanostix ni, Nak mudahkan, saya beli banyak-banyak sebab masa saya mula jual tu tak ramai lagi tak ramai lagi supplier Nanostix masa tu”

Nanostix
Image source

Nanostix yang bersaiz kecil seperti sebatang rokok, mudah untuk dibawa ke mana-mana, sangat memudahkan berbanding perokok tegar yang terpaksa membawa kotak besar yang tersembul di seluar dengan lighter. Ia juga tidak perlu sebarang kepakaran teknikal untuk menukar setting macam Vape. Jadi, ramai wanita juga suka Nanostix ini lagipun pelbagai perisa seperti grape, strawberry dan vanilla membuatkan Nanostix mesra lidah berbanding dengan rokok yang berbau tembakau hangit.

Image source Nanostix dan Pod

Pengguna hanya menggunakan nanoPod yang boleh bertahan selama 2-3 hari bergantung kepada kerakusan penghisapnya.

Aaron juga memberitahu “Saya buat business ni melalui Whatsapp dan Instagram je baru, itupun tak menang tangan jugak nak deliver Nanostix sana-sini. Tapi alhamdulillah, pendapatan tambahan ni membolehkan saya menabung untuk masa hadapan yang lebih baik lagi. Bila dah menabung tu saya pun boleh sewa tapak dekat Wangsa Walk. Alhamdulillah, setakat ni sambutan hangat tapi taklah sampai mendidih.”

Melalui Instagram @nanostix.official , Aaron memasarkan Nanostix dan pelanggan biasanya order melalui Whatsappnya : +60193287992. Jadi, kalau pembaca rasa nak cuba Nanostix ni di bulan Ramadan ni sesuai sangat, boleh lah buat pesanan melalui Aaron. Semoga Syawal ini lebih bermakna untuk kita semua.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here